Facebook omslag 2014

 

Wat is een Dr. Hauschkabehandeling

Dr. Hauschka biedt een bijzondere combinatie van speciaal ontwikkelde behandelingen met gebruik van de volledig natuurlijke producten.

Een behandeling heeft meerdere lagen.
Natuurlijk wordt in de eerste plaats uw huid optimaal behandeld: dieptereiniging, verbetering van de huidconditie en eventuele huidproblemen.
Maar zeker zo belangrijk is de diepgaande ontspanning van lichaam en geest. De natuurlijke aroma's van de producten die tijdens de behandeling worden gebruikt helpen hier zeker aan mee.

Veel clienten roemen de gezichtsmassage : bij Dr.Hauschka is dit een massage d.m.v. penselen en zachte, afrollende bewegingen van de handen.
Het gehele lymfesysteem (een belangrijk zuiverings- en transportsysteem in ons lichaam) wordt gestimuleerd en een diepe vorm van ontspanning van het gehele lichaam bereikt. Celvernieuwing en de uitwisseling van afvalstoffen en voedingstoffen naar de cellen wordt gestimuleerd.

Er zijn verschillende behandelingen.
De  Klassieke Dr. Hauschkabehandeling van 2 uur is de meest complete, waarbij het gehele lichaam aan bod komt. Deze behandeling kent meerdere massagemomenten. Maar er zijn ook kortere behandelingen, bijv. een Reinigings- of Reinigingsbehandeling Extra.
Ook kunt u geheel naar eigen wens een behandeling samenstellen of een bestaande behandeling uitbreiden.

Een uitgebreide huidanalyse is onderdeel van iedere behandeling (m.u.v. de rugreiniging).
Uw huid kan door het jaar heen een wisselend beeld laten zien. Leeftijd, het seizoen, uw geestelijke of lichamelijke conditie, alles heeft invloed.
Bij iedere behandeling is de conditie van uw huid op dàt moment het uitgangspunt en wordt de behandeling en/of producten daarop aangepast.
Wanneer uw huid erg uit balans is, wordt dit eerst aangepakt en hersteld. Daarbij is thuisgebruik van de juiste producten van groot belang.